Wielkimi krokami zbliża się otwarcie nowej sceny teatralnej na mapie Katowic! Dzięki wsparciu Instytucji Kultury im. Krystyny Bochenek Katowice Miasto Ogrodów buduje się nowa przestrzeń do działań teatralnych i około teatralnych w Katowicach – Szopienicach.

Interesujesz się teatrem? Masz już jakieś doświadczenie w tym kierunku? Byłeś choinką w przedstawieniu szkolnym? A może wolałeś recytować słynnych poetów? Jesteś zapalonym widzem teatralnym, który zawsze marzył o tym aby stanąć na scenie, lecz nigdy jeszcze nie miał na tyle odwagi? Najważniejsze to szczere chęci i zapał do pracy na scenie. Reszty cię nauczymy! Dołącz do grupy teatralnej Paradoks i stwórz pierwszą premierę wystawioną na deskach nowej sceny teatralnej!

Czekają na ciebie warsztaty teatralne, które od podstaw wprowadzą w świat gry aktorskiej. Odbędą się m.in. zajęcia ruchowe z elementami tańca ułatwiające pracę z ciałem na scenie. Nie zabraknie ćwiczeń poprawiających dykcję i emisję głosu. Będziemy także pracować nad interpretacją tekstu i improwizacją sceniczną.

Spotkania odbywają się w poniedziałki o 16:30
Zajęcia przeznaczone są do osób powyżej 16 roku życia.

Dołącz do nas! Wypełnij formularz zgłoszeniowy:

Imię i nazwisko

Wiek

Miejscowość

Adres e-mail

Telefon kontaktowy

Skąd dowiedziałeś się o naborze do grupy teatralnej?

Dlaczego chcesz dołączyć do grupy teatralnej Paradoks?

Czy chcesz zapisać się do newslettera i otrzymywać informację o nadchodzących wydarzeniach organizowanych przez Fundację z Pasją?

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację z Pasją w celu wzięcia udziału w spacerze historycznym. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Oświadczam, iż zapoznałem/am się z informacją dot. przetwarzania danych osobowych. Pełny tekst polityki prywatności

2dpowiedzi na “Dołącz do grupy teatralnej Paradoks!