Jaros艂aw i Marcin Szeja, Miasto Katowice oraz Fundacja z Pasj膮 zapraszaj膮 do聽 charytatywnej aukcji przejazdu samochodem rajdowym Subaru Impreza STi na Torze Testowym Fiata w Tychach podczas 2. rundy Samochodowych Mistrzostw Tych贸w, kt贸ra odb臋dzie si臋 w niedziel臋 3 kwietnia 2022 r. Ca艂y doch贸d z licytacji zostanie przekazany na pomoc Ukrainie 馃嚭馃嚘 na akcje organizowan膮 przez Polsk膮 Akcj臋 Humanitarn膮.

Wszystkim nam le偶y na sercu to, co dzieje si臋 aktualnie na terenie Ukrainy. Ka偶dy z nas chce pomaga膰 tak, jak tylko mo偶e. My chcemy pomaga膰 jednocze艣nie dziel膮c si臋 nasz膮 najwi臋ksz膮 pasj膮 鈥 czyli rajdami samochodowymi.

Zwyci臋zca tej charytatywnej licytacji na rzecz Ukrainy dostanie od nas unikatow膮 mo偶liwo艣膰 jazdy za kierownic膮 rajdowego Subaru Impreza STi, kt贸rym za艂oga Jaros艂aw Szeja / Marcin Szeja wywalczy艂a mistrzostwo Polski w klasie Open N w 2020 roku. Samoch贸d z sekwencyjn膮 skrzyni膮 bieg贸w, o mocy 350 koni mechanicznych to rasowa rajd贸wka, kt贸ra sprawdzi艂a si臋 w bojach na najtrudniejszych trasach w Polsce i Europie.

Zwyci臋zca licytacji poprowadzi nasze rajdowe Subaru na Torze Testowym Fiata w Tychach podczas 2. rundy Samochodowych Mistrzostw Tych贸w, kt贸ra odb臋dzie si臋 w niedziel臋 3 kwietnia 2022 r. W rol臋 pilota wcieli si臋 Jaros艂aw Szeja. Dodatkowo, zwyci臋zca b臋dzie go艣ciem VIP zespo艂u podczas ca艂ego dnia zawod贸w. Wsp贸lnie mo偶emy pomaga膰!

Jaros艂aw i Marcin Szejowie wraz z zespo艂em

Zapraszamy do licytacji! Link do aukcji: https://allegro.pl/oferta/przejazd-samochodem-rajdowym-subaru-impreza-sti-11904020585